Etelä-Uusimaa

Steelstudiolla mahdollisia korona-altistumisia


Yksityisellä Steelstudio-kuntosalilla keskiviikkona 27. ja torstaina 28. tammikuuta käyneellä henkilöllä on todettu koronavirustartunta. Kyseisinä päivinä salilla käyneet ovat mahdollisesti altistuneet koronavirukselle, Hangon kaupunki tiedottaa.

Kaupungin tartuntatautitiimi on puhelimitse yhteydessä henkilöihin, jotka ovat olleet kuntosalilla samaan aikaan tartunnan saaneen kanssa. Kyseisten henkilöiden suositellaan myös jäävän omaehtoiseen karanteeniin, joka kestää 14 vuorokautta altistuspäivästä, tai siirtymään etätöihin.

Henkilöiden tulee niin ikään seurata mahdollisia oireita ja hakeutua koronatestiin matalalla kynnyksellä. Tarvittaessa yhteyttä voi ottaa myös Hangon koronavirusneuvontaan, joka palvelee arkisin kello 8-16.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ