Etelä-Uusimaa
Lue sunnuntain näköislehti maksutta

Mies vangittiin Pohjan väkivallanteosta


Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut 1980-luvulla syntyneen miehen todennäköisin syin epäiltynä mm. tapon yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelystä Pohjan keskustassa alkuviikolla tapahtuneisiin väkivallantekoihin liittyen.

Mies on kuulusteluissa myöntänyt aiheuttaneensa puukotusvammat naiselle, jonka poliisit löysivät Pohjantieltä kerrostaloasunnosta.

-Sairaalasta saatujen tietojen mukaan puukotetun naisen tila on vakaa ja hän tulee selviämään. Naisella on puukotusvammoja kaulan ja pään alueella, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mats Sjöholm tiedottaa.

Kaksi muuta kyseisestä asunnosta alkuviikolla pidätettyä henkilöä ovat edelleen poliisin huostassa. Selvittelyjä heidän osallisuudestaan tapahtumiin jatketaan. Kaikki kiinniotetut ovat paikkakuntalaisia ja kantasuomalaisia.

1990-luvulla syntynyttä naista puukotettiin ja 1950-luvulla syntynyttä miestä pahoinpideltiin Pohjan keskustassa maanantaina. Miestä lyötiin päähän ja selän alueelle raskaalla metalliesineellä apteekin edustalla, kun tällä ei ollut tarjota tekijälle tupakkaa. Pahoinpidelty mies kotiutui sairaalasta vielä samana päivänä. Tekijän etsintöjen yhteydessä asunnosta löydetty puukotuksen uhri sai vakavia vammoja ja hänet leikattiin alkuviikolla Meilahden sairaalassa.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ