Helikopteriyhteys Helsingistä Hankoon kesäksi


Kuvassa on helikopteri lentämässä
Kuva: Helsinki Citycopter

Uusi suomalainen helikopteripalvelu Helsinki Citycopter tuo kesäsesongiksi liike- ja tilauslentojensa rinnalle aikataulutetut lennot Hankoon ja Maarianhaminaan. Matka-aika Helsingistä Hankoon on noin puoli tuntia ja Maarianhaminaan tunnin enemmän.

-Olemme talven ja kevään aikana lentäneet Hankoon useita yksityislentoja ja kesäkaupungin vetovoima näkyy varauksissamme nyt ilmojen lämmetessä. Olikin helppo päätös aloittaa paikkaperusteinen palvelu, jolloin asiakkaat voivat varata yksittäisiä paikkoja valmiiksi aikataulutetuille lennoille. Näin koko helikopterin vuokraamisen sijaan Hankoon ja Maarianhaminaan voi hankkia vain yksittäisen matkustajapaikan, yrityksen perustaja Joonas Nurmi sanoo.

-Uskomme Hangon suosion nousevan tänä kesänä uusiin ennätyksiin, kun laivayhtiötkin aloittavat risteilyt sinne. Kopterin avulla Hankoon pääsee nyt nopeammin ja mukavammin kuin koskaan aiemmin. Rantareitin varren maisemat ovat myös upeat ja helikopterista pääsee ihailemaan Suomen etelärannikkoa, Nurmi jatkaa.

Lennot ovat saatavilla molempiin suuntiin yksittäin ja meno-paluu -pakettina. Lennot operoidaan Hankoon pääsääntöisesti viikonloppuisin ja Hangon kesätapahtumien yhteydessä. Lennon voi yhdistää myös toisen suunnan kuljetukseen tilausautolla tai -veneellä. Maarianhaminan lennon voi yhdistää myös Hankoon, yritys tiedottaa.

Lennot operoidaan helikopterioperaattori Heliwest Oy:n kanssa. Yhtiön kalustona on modernit Airbus H125, EC120 ja Robinson R44 helikopterit, joiden matkustajamäärät ovat 3-5 henkilöä. Lento Helsinki-Vantaan liikelentoterminaalista Hangon keskustaan maksaa 390 euroa.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ