Läntiseltä Uudeltamaalta edelleen kaksi kansanedustajaa – kärkiehdokkaiden kommentit ja puolueiden kannatus


SDP:n Johan Kvarnström ja RKP:n Henrik Wickström ovat läntisen Uudenmaan kansanedustajat seuraavat neljä vuotta.
Hangossa ykköspuolueeksi nousi sunnuntaisissa eduskuntavaaleissa SDP, vaikka sen kannatus laski hieman edellisistä vaaleista. Puolueen kannatus laski Raaseporissa 0,3 prosenttiyksikköä ja nousi Inkoossa kymmenyksen.
RKP:n kannatus laski edellisistä eduskuntavaaleista Raaseporissa 0,2 prosenttiyksikköä ja Hangossa peräti 2,4 prosenttiyksikköä. Inkoossa puolueen kannatus sen sijaan nousi kaksi prosenttiyksikköä. Kokoomuksen ja perussuomalaisten kannatus nousi selvästi alueen kaikissa kunnissa edellisiin eduskuntavaaleihin verrattuna.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ