Etelä-Uusimaa

BK höyrysi HIFK:n hajalle


Nico Rönnberg antoi palaa 14 maalin edestä. HIFK:n Viktor Grönmark ja Aliaksndr Tsitou eivät voineet asialle paljon mitään.

Karjaan urheiluhallissa vietettiin hulvatonta palindromipäivää, kun BK-46 piti miesten käsipalloliigan ottelussa HIFK:ta pilkkanaan lukemin 42-24. Helsinkiläisvieraat saivat tuntea nahoissaan BK:n kimpaantumisen Cocks-tappiosta ja veltosta ÅIFK-voitosta.

-Cocksia vastaan pelissä oli huono fiilis ja esitys oli meille hyvin epätyypillinen. Viimeksi Turussa puolustimme huonosti ja sieltä jäi voitosta huolimatta paha maku suuhun. Nyt pelasimme enemmän niin kuin meidän pitääkin.
Väsytimme vastustajan ja juoksimme heidät hajalle, pelinrakentaja Jac Karlsson sanoi.

Ottelussa kohtasivat maalipörssin kärkikaksikko Nico Rönnberg ja Rui Rolo, joista Nico näytti kaapin paikan. Viime aikojen kärttyisten otteiden jälkeen vähän hymyä huuleen saanut Rönnberg paiskoi 14 maalia ja tuhosi vieraat jo avausjaksolla 11 maalin saldollaan, kun koko HIFK teki ensimmäisellä puoliskolla yhteensä yhdeksän maalia. Rolo maalasi kahdeksan kertaa, mutta puolet osumista oli laihaa lohtua siinä vaiheessa, kun peli oli jo paketoitu.

BK:n puolustuksessa pidettiin kuria ja järjestystä. Miska Henriksson meni Rui Rolon kanssa rähmälleen samalla, kun Robin Sjöman veti Viktor Grönmarkia mukaan samaan lystiin.
BK:n puolustuksessa pidettiin kuria ja järjestystä. Miska Henriksson meni Rui Rolon kanssa rähmälleen samalla, kun Robin Sjöman veti Viktor Grönmarkia mukaan samaan lystiin.

HIFK jäi julmasti jalkoihin kontrausmaaleissa, pallonmenetyksissä ja maalivahtipelissä, jossa Miksu Heinonen pesi ex-polkkavahti Bogdan Klepan putipuhtaaksi. Jäähyjä vieraat ottivat sentään enemmän, mutta tämäkin tilasto oli pettymys, sillä eniten jäähyjä liigassa nahistelleet joukkueet innostuivat yhteensä vain kolmeen 2-minuuttiseen.

Vastikään kosovolaisvastustajalle niukasti EHF European Cupissa taipuneen HIFK:n leirissä oltiin rökäletappiosta murheissaan.

-Meillä ei ollut yhtään sitä samaa taisteluhenkeä, jota europeleissä oli. Mahtoiko kukaan edes koskea tänään Nicoon. En tiedä, mistä hemmetistä on kyse, kun kaikki vain kävelevät kentällä. Minunkin olisi pitänyt ottaa tänään
enemmän vastuuta ja johtajuutta, viidesti osunut karjaalaiskasvatti André Udd sätti.

Kuudetta kautta HIFK:ssa pelaava isoveli Oscar Udd seurasi selkäsaunaa lehtereiltä kärsiessään edellisen ottelun suunsoitosta saamaansa pelikieltoa.

-En muista, että olisin nähnyt näin huonoa IFK:ta sinä aikana, kun olen täällä pelannut, kingien kapteeni tokaisi. Lisää Karlssonin ja André Uddin kommentteja sekä ottelutilastot ovat luettavissa Etelä-Uusimaan sunnuntain nettilehdessä.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ