Henkilö kuoli junan alle Karjaalla – jo toinen onnettomuus samassa paikassa


Karjaalla Sysimiehenkadun läheisyydessä sattui myöhään keskiviikkoiltana kuolemaan johtanut raideliikenneonnettomuus. Poliisin mukaan henkilö oli raiteilla junan ajaessa paikalle. Asiaa selvitetään kuolemansyyn tutkintana, eikä poliisi voi kertoa uhrin ikää tai sukupuolta.

Hätäkeskus sai hälytyksen raideliikenneonnettomuudesta ja junan alle jääneestä henkilöstä illalla hieman ennen kello kymmentä. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tiedotti olevansa kohteessa, mutta ei tiedottanut asiasta tällä kerralla sen enempää.

Poliisin mukaan henkilö oli menehtynyt välittömästi. Intercity-juna Turusta Helsinkiin myöhästyi henkilövahingon vuoksi yli kaksi tuntia.

Täsmälleen samassa paikassa kuoli junan alle iäkäs mieshenkilö elokuussa alkuillasta. Onnettomuuden syy ei ole selvinnyt. Kyseisessä kohdassa noin kilometrin päässä Karjaan rautatieasemalta kulkee polku, jota ihmiset käyttävät toisinaan oikaistakseen matkallaan radan toiselle puolelle, ja kulkevat junaradan yli.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ