Omakotitalo tuhoutui tulipalossa Hangossa


Rakenteilla ollut omakotitalo tuhoutui tulipalossa kokonaan. Hangon keskustan alueelle annettiin vaaratiedote voimakkaan savunmuodostuksen vuoksi. (Kuva: L-U pelastuslaitos)

Rakenteilla ollut omakotitalo tuhoutui tulipalossa Hangon Östergårdinkadulla keskiviikkona aamupäivällä. Palon syttyessä tyhjillään ollut rakennus oli jo täyden palamisen vaiheessa ensimmäisen pelastusyksikön saapuessa paikalle hieman kello 10 jälkeen.

-Pelastuslaitos sammutti paloa usean yksikön voimin ja raivaukseen tarkoitettu kourayksikkö purki rakenteita sammutus- ja jälkiraivauksen mahdollistamiseksi, pelastustoimintaa johtanut palomestari Timo Tuomi tiedottaa.

Tulipalo, josta selvittiin aineellisin vahingoin, saatiin sammumaan puolilta päivin. Poliisi tutkii palon syttymissyytä. Kohteeseen hälytettiin useita pelastuslaitoksen ja sopimuspalokuntien sammutusyksiköitä, nostolavayksikkö ja kaksi ensihoitoyksikköä.

Hätäkeskuslaitos antoi tulipalosta myös vaaratiedotteen Hangon keskustan alueelle voimakkaan savunmuodostuksen vuoksi. Ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ilmanvaihto terveydelle vaarallisen savun välttämiseksi. Vaaratilanne oli ohi hieman puolen päivän jälkeen.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ