Etelä-Uusimaa

Poliisi etsii törkeästä ryöstöstä epäiltyä


Mustion K-marketin kassa yritettiin ryöstää väkivallalla uhkaamalla lauantaina puolen päivän aikoihin. Länsi-Uudenmaan poliisi etsii edelleen teosta epäiltyä, eikä ketään ollut otettu kiinni vielä maanantaihin iltapäivään mennessä.

Tekoa tutkitaan törkeän ryöstön yrityksenä. Komisario Markus Ramstedt kertoo tekijän uhanneen kaupan työntekijää käsiaseella. Askersintiellä sijaitsevalta kaupalta ennen poliisin saapumista poistunut tekijä ei kuitenkaan saanut mukaansa tavoittelemaansa ryöstösaalista.

Teosta epäillään tummiin pukeutunutta noin 185-senttistä miestä. Poliisi pyytää havaintoja ja tietoja epäillystä tekijästä sekä hänen liikkeistään sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen julkaisema kuva miehestä, jota epäillään rikoksesta.
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ