Etelä-Uusimaa

Festivaalialue rakentuu Karjaalle – ”Raasepori rocks!”


Raasepori festivalin rakennustyöt

Viikonloppuna järjestettävän Raasepori Festivaalin rakennustyöt ovat edenneet koko kuluvan viikon. Rekat ovat kuljettaneet alueelle materiaalia aidoista oluthanoihin, aurinkovarjoista lepotuoleihin ja lavarakenteista jättinäyttöihin. Karjaalla Bulevardin puistossa järjestettävä kaksipäiväinen festivaali työllistää järjestäjien mukaan jopa sata henkeä viikon aikana.

-Upeaa, että viikonlopuksi on luvattu todellista festarikeliä. On mahtavaa olla mukana ensimmäistä kertaa tämän tapahtuman järjestämisessä, tuottaja Matias Rosström Nordic Live Oy:stä sanoo.

-Toivotaan, että paikalle tulisi mahdollisimman paljon jengiä. Kyllähän tästä tapahtumasta puhutaan jo eri puolilla Suomea. Raasepori rocks, festivaalin paikallinen promoottori ja perustaja Petteri Ahomaa fiilistelee.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ