Etelä-Uusimaa

BK-46:n naisten joukkue käsipallon SM-sarjaan


BK-46 Käsipallo hakee naisten joukkueelle pelilisenssiä naisten SM-sarjaan kaudelle 2022-2023. Päätös tehtiin torstaina, kun seura oli saanut tarpeeksi sopimuksia. Tulevan kauden joukkueen pelaajarunko perustuu kuluvan kauden joukkueeseen.

BK:n naiset ovat pelanneet kaksi vuotta 1-divisioonassa. Seuran mukaan SM-sarjaan nousun myötä alkaa pitkäjänteinen projekti, jonka tavoitteena on antaa pelaajille lisää kehittymismahdollisuuksia. Samalla junioreille ja nuorille pelaajille avautuu mahdollisuus pelata maan korkeimmalla sarjatasolla. Pyrkimys on myös lisätä kiinnostusta lajia kohtaan koko seudulla.

Naisten joukkueen päävalmentajaksi ryhtyy Gustav ”Gutte ” Ahlroos. Joukkueen manageri on Jussi Laaksonen, joka toimi aiemmin naisten 1-divisioonajoukkueen johtajana.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ