Etelä-Uusimaa

BK-46 voitti käsipallokultaa


(Kuva: Newspix/Mikko Stig)(Kuva: Newspix/Mikko Stig)

BK-46 palasi miesten käsipallomestariksi 16 vuoden tauon jälkeen, kun se peittosi finaalisarjassa Dickenin voitoin 3-1. Neljäs kamppailu keskiviikkona Pirkkolan hallissa oli BK:n selvää pässinlihaa maalein 19-33 (11-15) ja karjaalaiskinkerit pääsivät loppusummerin soitua villisti valloilleen. Sebastian Säkkinen rellesti yksitoista maalia ja maalivahti Miksu Heinonen kaatoi Dickenin haaveet lähes 20 torjunnallaan.

Seurahistorian 21. mestaruuspokaalin napannut BK hävisi koko kaudella vain kolmesti ja marraskuun jälkeen kerran, finaalisarjan avauksessa Dickenille. Viimeisin mestaruus oli niinkin kaukaa kuin keväältä 2006, jolloin nykyisen miehistön päävalmentaja Andreas Rönnberg viiletti nuorena tuulispäänä kentän puolella ratkaisuhahmona. Viimeisen yhdeksän vuoden aikana kuudesti Cocksille finaalissa hävinnyt Dicken joutuu puolestaan edelleen odottamaan ensimmäistä titteliään sitten vuoden 1993.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ