Etelä-Uusimaa

Kaksi etanaroskista Raaseporissa – lisää luvassa, jos pilottikokeilu onnistuu


EtanaroskisRaaseporiin on sijoitettu kaksi etanaroskista. Toinen niistä sijaitsee Karjaalla Västra Nylands Folkhögskolan vieressä.

Raaseporiin on pilottikokeiluna sijoitettu kaksi etanaroskista. Toinen sijaitsee Pumppulahden länsipuolella Västra Nylands Folkhögskolan vieressä ja toinen Österbyssä Nimenniityntien ja Böningintien risteyksessä.

Roskikseen voi laittaa tapettuja espanjansiruetanoita eli niin sanottuja tappajaetanoita. Ohjeet löytyvät roskiksen kannesta. Roskiksessa on kaksinkertainen säkki, jonka Rosk’n Roll tyhjentää kerran viikossa.

Mikäli etanaroskisten pilottikokeilu onnistuu, useampia roskiksia sijoitetaan asukkaiden toiveiden mukaisesti.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ