Etelä-Uusimaa

Uudenmaan partiolaisten kesätapahtuma myös Raaseporissa


Tyttö maalaa kankaalle(Kuva: Ossi Hokkanen)

Uudenmaan Partiopiirin järjestämä Seikkailu-Valkama on koko Uudenmaan kattava kesätapahtuma, jossa Raasepori on yksi aktiviteettipisteistä. Tapahtuma järjestetään 9.-13. heinäkuuta eikä siihen osallistuakseen tarvitse olla partiolainen.

-Mukaan voi lähteä partioryhmien lisäksi kuka tahansa perheen tai ystävän kanssa. Osallistujien ei tarvitse olla partiolaisia, vaan Seikkailu-Valkama on loistava tilaisuus tutustua partioon ja Uudenmaan helmiin! tapahtuman koordinaattori Riina Seppälä kuvailee.

Raaseporissa suurin osa toiminnasta keskittyy Raaseporin linnaan, jossa voi esimerkiksi kokeilla jousiammuntaa, keskiaikaista tanssia, kirveenheittoa tai niityllä yöpymistä.

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Valkaman verkkosivuilta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ