Etelä-Uusimaa

Tovöstä ja Rödgrundista 1,2 miljoonaa euroa


Tovön saari(Kuva: Raaseporin kaupunki)

Raaseporin kaupunki myy kaksi tarpeetonta kiinteistöä yhteensä noin 1,2 miljoonalla eurolla kaupunginhallituksen päätöksellä.

Tovön saaristotila myydään rakennuksineen ja irtaimistoineen 701.000 eurolla Max Ilmonille. Kaupunginhallitus totesi myös, että kohteesta 703.000 euron tarjouksen jättänyt henkilö oli perunut ostotarjouksensa.

Tammisaaren eteläisessä saaristossa sijaitsevan kiinteistön pinta-ala on noin 2,6 hehtaaria. Kaupunki sai sen lahjoituksena vuonna 1963. Tilalla on kaksikerroksinen vapaa-ajan asunto, pienempi mökki, vanha navetta ja muutama muu piharakennus. Kaikki rakennukset ovat kaupungin mukaan huonossa tai erittäin huonossa kunnossa.

Kaupunginhallitus päätti myös myydä Tammisaaressa Hangontien varrella sijaitsevan Rödgrundin kiinteistön rakennuksineen 476.000 eurolla Ismo Keskitalolle. Pinta-alaa on noin hehtaari. Kiinteistöllä on vanha asuinrakennus ja kaksi talousrakennusta, jotka nekin ovat peruskorjauksen tarpeessa.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ