Etelä-Uusimaa

Jalkapallon aluesarjat potkitaan käyntiin


Päävalmentaja Bruno Vivas johdattaa joukkonsa uuteen kauteen. Kuvassa Ellen Sandbacka (vas.), Engla Ahlberg, Astrid Johansson ja Jenna Laukkanen, jotka pelaavat myös T 18-joukkueessa.EIF päävalmentaja Bruno Vivas johdattaa joukkonsa uuteen kauteen. Kuvassa Ellen Sandbacka (vas.), Engla Ahlberg, Astrid Johansson ja Jenna Laukkanen, jotka pelaavat myös T 18-joukkueessa.

Palloliiton valtakunnallisissa sarjoissa on jo tovin ollut täysi tohina päällä ja ensi viikolla vauhtiin päästään myös aikuisten alueellisissa jalkapallokinkereissä.

EIF Akademi avaa pellit tulevana torstaina miesten Kolmosessa kotiottelulla FC Kirkkonummea vastaan. Nelosessa BK-46 käy keskiviikkona GrIFK U 23:n vieraana ja FC HIK kohtaa perjantaina Hangossa FC Kirkkonummi/2:n. Nelosessa nähdään myös EIF:n naisten edustusjoukkue, joka emännöi keskiviikkona Tammisaaren keskuskentällä Gnistan/Flikkoja.

Pitkään tiukassa otteessaan pitäneiden koronarajoitusten takia valmistautuminen kauteen on sujunut rikkonaisissa merkeissä, mutta intoa ei ainakaan puutu, kun pelaamaan vihdoin päästään.

Lue lisää näköislehdestä
Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ