Etelä-Uusimaa

Meren tuomat -elokuva ja Siisti biitsi goes Hanko


Meren tuomat elokuva

Maailman merien päivän kunniaksi Hangon matkailutoimisto, Siisti biitsi-kampanja ja Tuffi Films järjestävät kaikille avoimen rantasiivoustempauksen ja ”Meren tuomat”-elokuvan erikoisnäytöksen tulevana tiistaina 8. kesäkuuta.

Tapahtuma alkaa Pidä saaristo siistinä ry:n kampanjan siivoustalkoilla kello 15.30 Casinon rannalta. Elokuvanäytös alkaa Kino Olympiassa kello 18. Näytöksen jälkeen elokuvan ohjaaja Anna Antsalo vastaa yleisön kysymyksiin. 11 euron hintaisia lippuja on myynnissä vain 50 kappaletta, joten ne kannattaa ostaa ennakkoon.

Hangon matkailutoimisto ja Siisti biitsi ovat tehneet yhteistyötä jo monta vuotta. Ohjaaja Antsalo iloitsee yhteistyön laajenemisesta. Yhteistyöllä nostetaan muoviroskaongelmaa kansalaisten tietoisuuteen ja kannustetaan kaikkia lähtemään rantojensiivoustalkoisiin.

-Olen todella onnellinen, että elokuvamme on vihdoin nähtävillä Uudellamaalla, ja merellinen Hanko on juuri oikea paikka tälle, Antsalo sanoo.
Dokumenttielokuva seuraa kolmea rantojen haravoijaa eli beachcomberia, jotka kulkevat rannoilla keräten roskia ja muovia. Elokuvan ovat tuottaneet Venla Hellstedt ja Juha Löppönen.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ