Etelä-Uusimaa

Inkoossa vapaita rokotusaikoja


Inkoossa löytyy lauantaille 17. huhtikuuta edelleen vapaita koronarokotusaikoja yli 70-vuotiaille. Kunta kehottaa kyseiseen ikäryhmään kuuluvia henkilöitä varaamaan ajan saman tien. Tiistaina 13. huhtikuuta kello 15 vielä varaamatta olevat ajat avataan riskiryhmiin kuuluville 18-64-vuotiaille.

Mikäli lauantaille on vapaita aikoja vielä keskiviikkona iltapäivällä, ne avataan kaikille 60-64-vuotiaille eli vuosina 1957-1961 syntyneille. Keskiviikkona avataan myös uusia aikoja riskiryhmään kuuluville 18-64-vuotiaille ja kaikille 60-64-vuotiaille. Käytössä on Modernan rokote.

Keskiviikkona varattavaksi tulee rokotusaikoja myös kaikille 65-69-vuotiaille, jotka saavat Astra Zenecan rokotteen. Rokotusaika tulee ensisijaisesti varata verkossa. Mikäli aikoja ei ole varattavissa verkossa, niitä ei ole varattavissa myöskään puhelimitse.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ