Etelä-Uusimaa

Vieraskynä: Tuntematon helmi Raasepori


Apulaisprofessori Pia Polsa työskentelee Hankenilla ja toimii tällä hetkellä CORE-projektiin kuuluvan työpaketin vetäjänä. Hänen tutkimuksensa keskittyy yritysten vastuullisuuteen ja erityisesti markkinoinnin rooliin vastuullisuudessa sekä siihen, mitä arvoa on vastuullisuudesta. Hankenilla Polsa vetää Responsible Marketing-kurssia.

Lue lisää näköislehdestä

Vieraskynä

Etelä-Uusimaa aloitti kesällä järjestettäviin kuntavaaleihin liittyen kirjoittajavieraiden sarjan. Kirjoituksissa tullaan käsittelemään Länsi-Uudenmaan nykytilaa, tulevaisuuden näkymiä ja haasteita, sekä paikallista kehittämistä ja alueen mahdollisuuksia. Samalla herätellään keskustelua alueelle tärkeistä teemoista. Kirjoittajavieraat ovat omien alojensa asiantuntijoita ja tutkijoita yliopistomaailmasta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ