Etelä-Uusimaa

Joukkoaltistumisia Inkoossa ja Raaseporissa


Inkoon Aktia-areenassa tapahtui tiistaina 2. maaliskuuta joukkoaltistuminen koronavirukselle harrastustoiminnan yhteydessä. Kunta sai tietää asiasta viime lauantaina ja ryhtyi heti toimenpiteisiin, kunta tiedottaa.

Altistuminen tapahtui urheiluhallissa viime viikon tiistaina kello 17-18.30 välisenä aikana. Inkoon terveyskeskuksen tartuntajäljittäjät ovat olleet yhteydessä kyseiseen ryhmään ja asettanut henkilöt karanteeniin.

Mikäli hallilla on kyseisenä aikana ollut ulkopuolisia henkilöitä, kunnan pandemiaryhmä kehottaa heitä seuraamaan vointiaan ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä.

Myös Raaseporissa on todettu mahdollinen joukkoaltistuminen. Kaupunki tiedottaa, että henkilöt jotka olivat Villa Smakhus -ravintolassa Tammisaaressa maanantaina maaliskuun 1. päivänä kello 11.15 -11.45, ovat voineet altistua koronavirukselle. Kyseisten henkilöiden tulee tässäkin tapauksessa tarkkailla vointiaan ja hakeutua koronavirustestiin matalalla kynnyksellä.

Raaseporissa oli todettu THL:n mukaan maanantaina 8. maaliskuuta yhteensä 126 tapausta viime keväästä lähtien. Määrä on noussut viikossa kymmenellä. Inkoossa tapauksia on nyt kumulatiivisesti 34 (+2) ja Hangossa 18 (+1).

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ