Vieraskynä: Raasepori rajaseutuna vai osana kasvavia kaupunkiseutuja?


Pia Bäcklund ja Vesa Kanninen asuvat ja työskentelevät pääosin Raaseporissa. Bäcklund on filosofian tohtori, ihmismaantieteen apulaisprofessori Helsingin yliopistossa ja erikoistunut aluesuunnittelun ja kansalaisten osallistumisen kysymyksiin. Kanninen on tekniikan tohtori ja filosofian maisteri ja työskentelee tutkimuskoordinaattorina Helsingin yliopistossa ilmastoviisaan asumisen teemojen parissa. Molemmilla on pitkä työkokemus strategisen aluesuunnittelun tutkimuksesta myös kansainvälisten tutkimuspartnereiden kanssa.

Lue lisää näköislehdestä

Vieraskynä

Etelä-Uusimaa aloitti kesällä järjestettäviin kuntavaaleihin liittyen kirjoittajavieraiden sarjan. Kirjoituksissa tullaan käsittelemään Länsi-Uudenmaan nykytilaa, tulevaisuuden näkymiä ja haasteita, sekä paikallista kehittämistä ja alueen mahdollisuuksia. Samalla herätellään keskustelua alueelle tärkeistä teemoista. Kirjoittajavieraat ovat omien alojensa asiantuntijoita ja tutkijoita yliopistomaailmasta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ