Etelä-Uusimaa

Raasepori aloittaa koronarokotukset


Koronarokotukset alkavat Raaseporissa tulevalla viikolla. Kaupunki tiedotti alkuviikolla viimeistelevänsä käytännön järjestelyjä rokotuksiin liittyen, ja lisätietoa asiasta luvataan myöhemmin viikolla.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto päätti tiistaina jatkaa tiukkoja 10 hengen kokoontumisrajoituksia Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tammikuun loppuun asti. Kaikki yli 10 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisä- ja ulkotiloissa on kielletty kuun loppuun saakka.

Enintään 10 hengen kokoontumisia voi järjestää, kun niissä noudatetaan tarkasti ja kaikilta osin ohjeita turvaetäisyys- ja hygieniaohjeita. Aluehallintovirasto suosittelee kuitenkin painokkaasti välttämään kaikkia kokoontumisia, joita ei ole pakko järjestää.

Uusien tartuntojen määrä vaikuttaa olevan laskusuunnassa, mutta juhlapyhien aikana koronatestejä on otettu huomattavasti aiempaa vähemmän, joten koronatapaukset voivat lisääntyä alkuvuonna. Aluehallintoviraston tuoreet päätökset koskevat yleisötilaisuuksia, kuten markkinoita, konsertteja, teatterinäytöksiä ja urheiluotteluja, joissa on yleisöä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ