Etelä-Uusimaa

Jac Karlsson jatkaa BK:ssa


Karjaan BK-46:n käsipallomiehistön peli pysyy jatkossakin varmoissa näpeissä, sillä Jac Karlsson lyö tahtia karkkipaidoissa myös kaudella 2021-2022. 34-vuotiaan pelinrakentajan kanssa päästiin jatkosta sopuun hyvissä ajoin.

-Loppujen lopuksi päätös oli aika helppo. Seura otti asian esille pari viikkoa sitten ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen, Karlsson toteaa seuran tiedotteessa.

Hän palasi kasvattiseuraansa syksyllä 2019 pelattuaan sitä ennen 12 vuotta ammattilaisena Norjassa ja Tanskassa. Viime kaudella Karlsson oli johdattamassa karjaalaiskoplaa Suomen cupin voittoon, kun taas SM-liiga keskeytettiin koronapandemian takia ennen mitalipelejä.

Korona on syksyn mittaan jälleen mutkistanut asioita ja viimeksi marraskuun lopussa pelikentällä nähty BK kamppailee seuraavaksi liigapisteistä tammikuun puolivälin tienoilla. Joukkue ei ole päässyt edes harjoittelemaan Karjaan urheiluhallissa, vaan se on ollut evakossa Kisakeskuksessa.

-Vaikeinta oli keväällä, kun yhtäkkiä kaikki loppui ja seuraavaan otteluun tuli puolen vuoden tauko. Nyt ei auta muu kuin hyväksyä tilanne. Ainakaan pelinälkää ei tule keneltäkään puuttumaan, Karlsson uumoilee. BK on tällä hetkellä liigassa kolmantena.

-Kun ajattelee kokonaistilannetta kaikkine loukkaantumisineen ja vastoinkäymisineen, niin voimme mielestäni olla tyytyväisiä, Karlsson summaa.

Tilannetta helpottaa Nico Rönnbergin paluu, josta myös Karlsson iloitsee.

-Nicon kaltainen huippupelaaja otetaan tietenkin ilolla vastaan. Hänen avullaan voimme nostaa pelin aivan uudelle tasolle. Toivotaan, että kausi pääsee jatkumaan, sillä Nicolla vahvistettuna uskon meidän menevän pitkälle.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ