Etelä-Uusimaa

Hyvän mielen lahjakeräys Hangossa


Hangossa on meneillään taas jokavuotinen hyvän mielen Joulupuu-lahjakeräys. Lahjakeräyksen järjestää Hangon Nuorkauppakamari ry. yhdessä Pikku-Lillan kanssa.

-Joulupuu-keräys on toteutettu jo vuosia ympäri Suomen paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Keräyksen ideana on kerätä joululahjoja lapsille ja nuorille, jotka muuten saattaisivat jäädä ilman joululahjaa, Hangon keräyksen projektipäällikkö Anu Koponen kertoo.

Keräys jatkuu Hangossa joulukuun 11. päivään saakka. Keräyspisteet ovat Team Sportia, Petra´s sinikulma, Tian kirja, Hangon matkailutoimisto, Pia´s hårgalleri, Kapteenin outlet ja Ulla-Dress. Raaseporissa keräyspisteenä toimii Karjaan Onyx-liike lauantaihin joulukuun 5. päivään saakka.

-Keräykseen voivat osallistua niin yksityiset lahjoittajat kuin yrityksetkin. Annettujen lahjojen tulee olla käyttämättömiä ja joko itse tehtyjä tai ostettuja, Koponen sanoo.

Lahjoittaa voi menemällä keräyspisteeseen, josta voi hakea pakettikortin lahjaan. Lahjan voi hankkia esimerkiksi viisivuotiaalle tytölle. Pakettikorttiin tulee kirjoittaa tarkasti lahjan sisältö, vaatteiden kohdalla myös koko ja väri. Lahjat tulisi viedä keräyspisteeseen mieluusti valmiiksi paketoituna.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ