Etelä-Uusimaa

Rönnbergin sopimus purettiin Ranskassa


Käsipalloilija Nico Rönnbergin suuri seikkailu typistyi ranskalaiseksi visiitiksi. Karjaalaispelaaja päätyi tällä viikolla purkamaan sopimuksensa US Ivryn kanssa yhteisymmärryksessä.

Vatsalihasvaivan takia rikkonaisen alun kauteen saanut Rönnberg ei ehtinyt pelata Ranskan pääsarjas-sa kuin kahdessa ottelussa, joista viimeiseksi jäi perjantain kamppailu Chartresia vastaan. Siinä hän onnistui maalinteossa kahdesti.

Rönnbergin arki meni hankalaksi Ranskan tiukkojen koronatoimien keskellä samalla, kun Suomeen jäänyt perhe oli kaukana.

-Tilanne Ranskassa ja perheen kaipaaminen vaikuttivat päätökseen. Olemme kaikin keinoin yrittäneet helpottaa Nicon sopeutumista, mutta nyt on vain urheilun sijasta nähtävä asian inhimillinen puoli. Toi-vomme Nicolle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää, Ivry totesi tiedotteessaan.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ