Etelä-Uusimaa

Prikaatissa ei yhtään sairastunutta, karanteeni päättymässä


Uudenmaan prikaatissa Dragsvikissa ei ollut torstaina yhtään koronapositiivista. Altistuneita oli edelleen hieman yli 10 ja heidän osaltaan karanteeni päättyy ensi viikolla. Esikuntapäällikkö Mika Immonen kertoi myös, että varuskunnassa yksiköissä on edelleen omat sairastuvat.

Uudenmaan prikaati on päättänyt vuokrata Raaseporin kaupungilta 400 neliömetrin tilat varuskunnan terveysaseman yhteydestä Tammiharjun alueella. Kaupunki tarjosi toisena vaihtoehtona entisestä Hagakodista 2.000 neliömetrin vuokratiloja, joista olisi saatu 7.000 euron kuukausivuokra.

-Tammiharjusta vuokrattavassa tilassa voidaan majoittaa esimerkiksi koronaan altistuneita varusmiehiä ja hoitohenkilökunta on vain yhden oven päässä, esikuntapäällikkö Mika Immonen kertoo.

Suunnitelma on saada uudet tilat Uudenmaan prikaatin käyttöön marraskuun puolivälissä, jolloin voidaan luopua myös tilapäisestä telttamajoituksesta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ