N3M Power vuoden yrittäjä Raaseporissa


Karjaalla 14 vuotta sitten perustettu N3M Power Oy on palkittu vuoden yrittäjänä. Omistajat vasemmalta Nicklas Martin (toimitusjohtaja), Sture Nylund, Magnus Nyman ja Mikael Nylund.
(Kuva: N3M)

Raaseporin yrittäjäyhdistys on palkinnut tänä vuonna N3M Power Oy:n vuoden yrittäjänä. Yhtiö perustettiin Karjaalla vuonna 2006. Sen toimipaikat ovat nykyään Raaseporissa, Lohjalla ja Porvoossa. N3M:n liikevaihto on hieman yli 10 miljoonaa euroa vuodessa ja se työllistää noin 50 henkilöä.

Palkintoperusteina mainitaan mm. yrityksen vahva kasvu ja sen merkitys työllistäjänä, panostus osaavaan henkilökuntaan sekä moderni toimintamalli. Vuoden yrittäjä palkittiin Tammisaaressa lauantaina yrittäjän päivänä.

N3M sai alkunsa, kun sen neljä perustajaa havaitsivat markkinaraon ja tarpeen vastata kilpailuun sähköverkkojen rakentamisessa. Suuret potentiaaliset asiakkaat olivat aloittamassa ensimmäisiä julkisia hankintojaan ja N3M halusi olla mukana tarjoamassa kilpailukykyisiä paikallisia palveluita.

Yhtiön mukaan alaa hallitsivat tuolloin muutamat suuret yritykset, ja joustavampia pieniä urakoitsijoita oli vähän. Yritystoiminta alkoi sähköverkkojen rakentamisella ja ylläpidolla. Pian tehtävät laajenivat myös puhelinverkkoihin, ja pieni yhtiö on kasvanut vuosien mittaan jo keskisuureksi. Sen perustajat työskentelevät yrityksessä edelleen ja ovat sen osakkaita.

N3M Oy sai viime talvena myös sähköverkkoyhtiö Carunan turvallisuuspalkinnon. Perustelujen mukaan yhtiö on ammattitaitoinen puurtaja, josta on saatu paljon positiivista palautetta.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ