Etelä-Uusimaa

Kirppistenkin on uudistuttava ja kehitettävä toimintaansa


Karjaalla on kirpputoreja moneen lähtöön ja jokaiselle löytyy jotakin. Jari ja Tove Väli-Klemelä aloittivat kevättalvella Billnäsin Ruukkikirppiksen uusina yrittäjinä ja pitävät omalta osaltaan yllä alueen monipuolista kirppistarjontaa.

-Aloitimme tässä helmikuun puolessa välissä, mutta ehdimme pitää kirppiksen auki vain kolme päivää ennen kuin Suomen hallitus alkoi asettamaan koronarajoituksia. Eihän meidän olisi ollut pakko sulkea, mutta päätimme pitää kirpparin kiinni, vielä kun Tovekin työskentelee kirppistoiminnan lisäksi terveydenhuoltoalalla. Kiinnioloaika ei toki mennyt hukkaan, sillä käytimme ajan remontointiin ja avarsimme tiloja. Siitä onkin tullut monilta asiakkailta hyvää palautetta, Jari Väli-Klemelä kertoo.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ