Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

EIF vahvistuu kärkipelaajalla


Miesten jalkapallon Ykkösen kauteen valmistautuva EIF vahvistaa rivejään liukkaalla kärkipelaajalla. 26-vuotiaan Juuso Liukkosen yksivuotinen sopimus julkaistiin ennen perjantaina Tammisaaressa pelattua harjoitusottelua FC Interiä vastaan.

Liukkonen pelasi viime kaudella Mikkelin Palloilijoissa Kakkosta, jossa hän upotti 20 ottelussa viisi maalia. Hän pelasi keväällä EIF:n paidassa kaksi harjoitusottelua ja vakuutti niittaamalla kolme nyyttiä.

-Meillä on Juusoa kohtaan korkeat odotukset. Uskon, että hän yhdessä Darren Smithin ja Aya Konqoben kanssa tulee aiheuttamaan vastustajien puolustajille paljon hankaluuksia, manageri Björn Olander totesi.

Liukkonen on toinen kahdesta pelaajasta, joiden arveltiin täydentävän EIF:n miehistöä tälle kaudelle. Toinen on Inter-pelin avauksessa ollut liettualaistoppari Klimas Gusocenko, jonka kohdalla tehdään ratkaisuja seuraavaksi.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ