Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

Eput pääesiintyjäksi, Ruotsista etsitään vielä


Karjaan keskustan kupeessa kesäkuun lopussa järjestettävän kaksipäiväisen Raasepori Festivaalin pääesiintyjäksi saapuu legendaarinen pitkän linjan suomalaisbändi Eppu Normaali. Mukana seuraa pianisti Iiro Rantala ja luvassa on täyslaidallinen tuttuja hittejä.

Karjaalle saapuvat myös Chisu, tammisaarelaislähtöinen Jannika B, Erin ja Happoradio. Järjestäjät käyvät vielä neuvotteluja Ruotsin suuntaan, josta on tarkoitus saada myös joku tunnetumpi esiintyjä mukaan festivaaleille. Uutisia tästä on luvassa lähiviikkoina, jolloin julkistetaan myös lisää kotimaisia esiintyjiä.

Festariliput tulivat myyntiin kuluneella viikolla. Ensimmäinen Raasepori Festivaali pidettiin viime kesänä. Festarijärjestäjä Loud´n Live Promotionsin mukaan tapahtumassa oli yhden päivän aikana 5.500 kävijää.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ