Etelä-Uusimaa
Lue sunnuntain näköislehti maksutta

Grönholm Tunturirallin kuudes – Lindholmin luokkavoitto huuhtoutui hankeen


Talvista tykitystä. Emil Lindholm piti Tunturirallissa vinhaa vauhtia, kunnes viimeisellä erikoiskokeella tuli lunta tupaan. Kuva: Merita Mäkinen

Emil Lindholmin nuottikorva petti pahassa paikassa ja vahvassa duurissa edennyt Tunturiralli notkahti loppusuoralla mollin puolelle. Inkoolaislähtöisellä kuskilla oli luja ote SM-rallin ensimmäisen osakilpailun SM1-luokan voitosta Skodan kehitysversiolla Fabia R5 Evolla.

Skodalla Tunturirallissa päästeli myös Lindholmin pikkuserkku Niclas Grönholm, jonka käsissä kulki vanhempi Fabia R5-malli. Inkoolaisasukki teki rallidebyyttinsä Rovaniemellä vuosi sitten ja jäi tuolloin moottoriongelmien takia yleiskilpailun kärjestä puolisen tuntia.

Lue lisää näköislehdestä

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ