Etelä-Uusimaa
Lue torstain näköislehti maksutta

BK kuittasi kalavelkoja liigastartissa


BK46 HIFKKuules sie, vänskä! Sebastian Säkkisen ilme kiristyi, kun hän näki viime kevään neljännesvälierissä BK:ta piinanneen Ardo Punan hahmon. Virolainen valahti keskiviikkona tavalliseksi kuolevaiseksi. Hetki tämän jälkeen Puna hermostui pelin pätkimiseen ja lähetti tuomari Mikael Lindroosille sen sortin terveiset, että katseli punakorttia.

BK-46:n käsipallomiehistön päällä on leijunut kevyt kysymysmerkki ennen SM-liigakauden alkua, mutta joukkue teki keskiviikkona parhaansa hälventääkseen arvuuttelut iskukyvyn suhteen.
Viime keväänä polkkapaitojen kauden puolivälierissä päättänyt HIFK sai Karjaan urheiluhallissa nohevasti nenilleen, kun BK avasi pellit kunnon rytinällä. Stadilaisille survottu 31-20 (17-12) -läksytys laittoi pallon rullaamaan oikeaan suuntaan.

Lue lisää näköislehdestä.

Etelä-Uusimaa

ILMAINEN
NÄYTÄ